Metaaldetector(s) handleidingen - vraagbaak

Metaaldetector(s) handleidingen - vraagbaak

Alles over diverse merken en type metaaldetectors is hier in één oogopslag te vinden.
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
Laatste onderwerpen
» Iphone's ipads en mac notebooks registratie
za feb 02, 2013 10:20 am van Peepplaza

» Registreren lukt niet!
wo jan 30, 2013 9:32 am van Peepplaza

» Het Reglement
wo jan 23, 2013 10:10 am van Peepplaza

Zoeken
 
 

Geef resultaten weer als:
 
Rechercher Geavanceerd zoeken
Like/Tweet/+1
Trefwoorden
januari 2019
madiwodovrzazo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
KalenderKalender
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 18. Dit aantal is bereikt op za okt 19, 2013 11:11 pm.
Forum


Deel | 
 

 Het Reglement

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Peepplaza
beheerder
beheerder
avatar

Aantal berichten : 396
Registratiedatum : 08-03-12
Leeftijd : 46
Woonplaats : Soest

BerichtOnderwerp: Het Reglement   wo jan 23, 2013 10:10 am

forum reglement

 1. Het handleidingen - vraagbaak metaaldetector Forum is een beginner vriendelijk forum dat primair is bedoeld als plek waar mensen elkaar kunnen helpen met metaaldetectie-gerelateerde vragen en problemen. Door kennis en ervaringen te delen kan iedereen wat bijleren, van beginners tot experts.
 2. Op dit forum is iedereen welkom en wordt iedereen met respect behandeld, zowel door administrators en moderators als door andere leden. Het staat iedereen vrij om elke vraag, mits niet in strijd met het forum reglement, te stellen zonder zich hiervoor te hoeven schamen of hierop mondeling of schriftelijk aangevallen te worden.
 3. Een lidmaatschap moet geactiveerd worden. U kunt alleen als lid topics starten en op topics reageren. Sommige forumonderdelen zijn niet toegankelijk voor gasten en/of voor leden.
 4. Aangemaakte accounts kunnen niet gewijzigd worden, het is dus niet mogelijk om je accountnaam te laten wijzigen. Start daarom over naamswijzigingen geen topics en contacteer hiervoor ook de forumleiding niet.
 5. Het gebruik van alle tips, oplossingen, programma’s, aanwijzingen, meldingen, enz. die leden, administrators, moderators of andere personen op het forum aandragen, is op eigen risico. Wij nemen geen enkele aansprakelijkheid, risico of verantwoordelijkheid voor de werking van tips en eerder genoemde oplossingen. U bent en blijft verantwoordelijk voor alle zaken die u met uw eigen metaaldetector uitvoert. Lukt iets niet of crasht uw metaaldetector na het opvolgen van tips, dan is dit voor uw eigen risico!
 6. Iets te koop vragen of aanbieden in het topic "Te koop aangeboden/gevraagd" geschiedt volledig op eigen risico. U zult zelf zorg moeten dragen dat u een eventuele betaling van aangeboden goederen ontvangt. Ook indien u goederen of producten heeft gekocht van een ander lid, gebeurt de daadwerkelijke levering op eigen risico. Is dus iets beschadigd, defect, niet werkend, conflicterend of niet geleverd dan is dit voor uw eigen risico. U zult van tevoren goede afspraken moeten maken met de aanbieder of koper. Worden deze afspraken niet nagekomen door een der partijen, bent en blijft u zelf verantwoordelijk.
 7. U let erop dat u bij het posten alledaags en begrijpbaar Nederlands taalgebruik gebruikt dat ook door beginners begrepen wordt. U gebruikt geen MSN of SMS taal of de zogenaamde breezah taal in uw posten. U post gewoon in algemeen beschaafd Nederlands, zodat het voor een ieder leesbaar blijft. Let zodoende ook op uw interpunctie!
 8. Op dit forum gebruikt/post u geen belastend taalgebruik, kleineert u niet, houdt u anderen in hun waarden, gebruikt u geen schunnigheden, obscene taal, obscene plaatjes, obscene videoclips, racistische tekens, woorden of afkortingen.
 9. Stoor je je aan het gedrag van een medemember, of kom je iets tegen dat in strijd is met het reglement, meld dit dan aan het handleidingen - vraagbaak metaaldetectorTeam. Dit kan via PB/mail aan een mod/admin of via het "rapporteer" knopje bij het betreffende bericht.
  Ga dus niet in het topic zelf reageren, dit leidt nl. vaak (onbedoeld) tot escalatie en sfeerverzieking. Daarnaast is het ook de opdracht van het team om het probleem vast te stellen en overtreders aan te spreken/te sanctioneren indien zij dit nodig achten.

 10. U zorgt ervoor dat als u post, u duidelijk uw probleem omschrijft, alsmede bijzonderheden die van toepassing kunnen zijn op uw probleem.
 11. Het is niet de bedoeling dat u reageert in oude topics, tenzij u hetzelfde probleem /vraag hebt en de voorgestelde oplossingen niet werken. Ook wordt het niet gewaardeerd wanneer u met uw vraag of probleem andermans topic overneemt. Maak bij twijfel gewoon een nieuw topic aan of neem contact op met een van de administrators of moderators.
 12. Vragen en oplossingen in topics worden uitsluitend op het forum behandeld en niet via e-mail of een andere vorm van communicatie. Het heeft dus geen zin uw e-mailadres in uw topics of berichten te plaatsen. Ook is het niet de bedoeling dat u uw vragen aan andere leden stelt via PB. Ieder lid kan slechts een beperkt aantal PB-en bewaren en deze zijn bedoeld voor andere zaken dan vragen die ook op het forum gesteld kunnen worden.
 13. Afbeeldingen die u post dienen niet groter te zijn dan 640 pixels breed en 480 pixels hoog. Is een afbeelding wel groter, maak dan een kleiner formaat afbeelding aan, waarmee gelinkt wordt naar een grote versie. Te grote afbeeldingen zullen door het team worden verwijderd.
 14. Posten voor het posten wordt ook niet op prijs gesteld. U post als u iets weet, iets wilt vragen of wilt reageren op iemand. Als uw bericht niets aan een onderwerp toevoegt, loopt u kans dat dit door een administrator of moderator wordt verwijderd. Het aantal posten dat bij iemand achter zijn naam staat is geen garantie voor kennis of ervaring.
 15. Tips, tutorials e.d. dienen zelfgemaakt te zijn. Kopieer geen volledige handleidingen of grote stukken tekst, maar post in dat geval een linkje naar de originele site/bron. Als je toch tekst letterlijk overneemt bv. vanaf een andere site, tijdschrift, ... zet er dan steeds een duidelijke bronvermelding bij. Neem de copyrightbepalingen en auteursrechten van de oorspronkelijke auteur in acht.
  Heb je de toestemming, vermeld dat er dan ook bij, zodat er geen misverstanden over kunnen onstaan.

 16. Onze experts steken een aanzienlijke hoeveelheid tijd en moeite in het behandelen van Hijack This logjes en doen dit geheel op vrijwillige basis. Wij verzoeken u dan ook hier respectvol mee om te gaan. Dit houdt in dat u zich houdt aan de instructies, zoals beschreven in de aankondiging, u geduldig wacht op een antwoord (u bent niet de enige met een probleem) en u uw probleem niet via een derde partij (bijvoorbeeld een ander forum) laat oplossen zonder dit vooraf te vermelden.
 17. De medewerkers van dit forum werken op vrijwillige basis.
 18. Het staat mod/admins vrij onderwerptitels en posts aan te passen, een topic te verplaatsen, verwijderen of blokkeren, danwel berichten uit topics te verwijderen, aanpassen of verplaatsen zonder toestemming van de orginele auteur, indien zij dit nodig achten voor de duidelijkheid, bij wangedrag of overtreding van de forumregels.
  Leden hebben deze ingrepen te respecteren. Het negeren van een mod/admin-tussenkomst getuigt van weinig respect tov het werk, inzicht en beleid van het team, en kan leiden tot sancties.

 19. Handelaren, alsmede personen die uit een bepaald winstoogmerk producten aanbieden, ongeoorloofd reclame maken in topics, reageren op topics en dergelijke, zullen worden verwijderd van het forum. Alleen door de forumleiding toegestane reclame of sponsoring is toegestaan. De opbrengsten hiervan worden gebruikt om de kosten van het handleidingen - vraagbaak metaaldetector forum te dekken.
 20. De beheerder van deze site heeft getracht met de grootst mogelijke zorgvuldigheid bronnen te vermelden en aan alle belanghebbenden recht te doen. Mocht u echter bezwaar hebben inzake materiaal dat geplaatst is op deze site neemt u dan contact met ons op.
 21. Deze regels zijn niet vrijblijvend en leden worden geacht hiervan op de hoogte te zijn. Kunt of wilt u zich niet aan deze regels houden, dan kunt u een van de moderators ook zelf verzoeken uw lidmaatschap te beëindigen. Of deze zal ingetrokken worden door ons.
 22. Van alle leden wordt verwacht dat zij van deze reglementen op de hoogte zijn. U kunt en mag u dan ook niet beroepen op onwetendheid bij deze.
 23. De reglementen kunnen zonder opgaaf van redenen op ieder moment gewijzigd worden. Ook van deze wijzigingen zult u zichzelf op de hoogte moeten stellen.
 24. Dit reglement heeft tevens terugwerkende kracht, op alle eerdere posts, topics en mededelingen.

Wij wensen u veel plezier op het forum toe en hopen dat u hier de antwoorden vindt op uw vragen.

Het handleidingen - vraagbaak metaaldetector Forum team

_________________
****zoekt met een Tesoro Compadre, XP Deus, Fisher CZ20 en Troy Shadow X5****
(C) niets van deze regels mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming gedupliceerd worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://metaaldetectors.actieforum.com
 
Het Reglement
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Metaaldetector(s) handleidingen - vraagbaak :: Adminstratie :: Reglement-
Ga naar: